Rólunk

 

Sirenex Kft.

Cégünk egy sikeresen működő, családi tulajdonban lévő, gyorsan forgó fogyasztási cikkeket (FMCG) forgalmazó vállalkozás, amely közel 20 éves tapasztalattal szolgálja ki Partnereit kiváló minőségű népszerű termékekkel.

Fő profilunk magyar és európai beszállítók termékeinek forgalmazása versenyképes áron.

Saját márkás termékeink mellett több közkedvelt külföldi és belföldi terméket is kínálunk első kézből.

Cégünk szerepel a legtöbb multinacionális cég minősített beszállítók listáján, valamint számos független nagykereskedéssel és üzletlánccal is üzleti kapcsolatban állunk.

Sirenex csapat 2021

Ügyfeleink

Auchan logó
Metro áruház logó
Rossmann logó
Tesco logó
Mömax logó
Praktiker logó
Herbaház logó
Obi logó
DM logó
Mediline logó

Miért a Sirenex?

 

Az általunk kínált előnyök

Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük Partnereink igényeinek, valamint a fellépő piaci keresletnek megfelelően. Több éves tapasztalatunk által sikerrel vezetjük be Partnereink termékeit a hipermarketekbe.

 

  • Termékportfóliónk jelentős részét közvetlen gyártással készítjük és saját márkás termékként forgalmazzuk.
  • A továbbértékesített termékeket országos disztribútorként versenyképes árakon kínáljuk.
  • Büszkék vagyunk széles termékportfóliónkra, és független logisztikai hátterünkre.
  • Megrendeléseinket automatizált logisztikai folyamatban teljesítjük: online rendelések, elektronikus számlázás, ezért a pandémiás időszakban is folyamatos és személyes találkozás nélkül tudjuk lebonyolítani.
  • Saját logisztikai kapacitással rendelkezünk – képesek vagyunk széles választékot, illetve a nagy forgalmú termékekből mennyiségeket felhalmozni, hogy a folyamatos kiszállításokban ne jelenjenek meg problémák. A saját járműveknek köszönhetően, a kiszállítási nehézségeket is mindig képesek vagyunk megoldani.
Sirenex iroda 2021

Zöldek vagyunk

A környezetvédelem iránti elkötelezettségünket bizonyítja, hogy olyan környezetbarát csomagolást kerestünk az élelmiszer-szolgáltatók részére, mely minimalizálni tudja a környezeti hatásokat.

Ezek a termékek olyan különféle anyagokból készülnek, melyek újra feldolgozhatóak és komposztálhatóak. Masszív felépítésük biztosítja az élelmiszerek megfelelő szigetelését és védelmét szállítás közben. Segíti az energiafogyasztást és csökkenti a hulladéklerakókba szánt hulladék mennyiségét, miközben újrafeldolgozott csomagolásokkal pozitív benyomást tesz a vendégekre.

Céljaink

Eltökélt szándékunk Partnereink elégedettségének fenntartása potenciális termékkínálat biztosításával a hosszú távú sikeres együttműködés érdekében.

Elviteles (take-away) termékek területén szeretnénk vállalkozásunkat a piacvezetők közé fejleszteni.

Rövid távú célunk a világjárvány által hiánycikké vált fertőtlenítőszerek piacán saját gyártású termékek teljes körű bővítése 2021 őszére.

Kiemelt beszállítóink

Auchan logó
Auchan logó
Mediline logó
DM logó
Mömax logó
Praktiker logó
Herbaház logó
Tesco logó
Rossmann logó

Rólunk mondták

Eltökélt szándékunk volt a környezetvédelemben elöl járni és környezetbarát csomagolásokra áttérni. Ebben nagy segítségünkre volt a Sirenex Kft, akik lebomló és újrahasznosítható illetve újrahasznosított anyagokból készült elviteles edényeik bő választékával megoldották ezt az igényünket. Számunkra nagyon fontos a gyors és folyamatos ellátás, mindezt teljes mértékben megkapjuk a Sirenex Kft-től.
Dózsa Csaba

HummusBar árubeszerző, Hummusbar

A környezetvédelem fő szempont volt cégünknél a csomagolások kiválasztásánál, melyben nagy segítséget kaptunk a Sirenex Kft-től. Sokrétű környezetbarát termékeik között megtaláltuk a számunkra megfelelő csomagolásokat. Döntésünket megerősíti a mindig gyors kiszolgálás.
Filibér Tamás

Üzletvezető, Hemingway Étterem

Több éve jó a kapcsolatunk Sirenex-szel. A folyamatos készlet és a megbízható kiszállítás mellett mindig azzal emelkednek ki a többi szállító közül, hogy folyamatosan figyelik az igényeinket, nyitottak az új trendekre és újdonságokra. Erre jó példa, hogy élen járnak az újrahasznosítható termékek bevezetésében, ami manapság fontos a környezettudatos fogyasztók számára.

Áy Zsófia, Müller Edina

Stube Étterem, Pilisvörösvár

Munkatársaink

 

Plamen Dapev

Plamen Dapev

Ügyvezető igazgató

LinkedIn icon Facebook icon
Molnár Ildikó

Molnár Ildikó

Ügyvezető igazgató

LinkedIn icon Facebook icon
Káplár Ágnes

Káplár Ágnes

Pénzügyi vezető

Rehák-Fórizs Andrea

Paál Noémi

Paál Noémi

Értékesítés, Account Manager

Sirenex állás

Nyitott pozícióink

Tovább

Kapcsolat

 

Iroda:

2085, Pilisvörösvár, Szent Erzsébet utca 75

Raktár:

1095 Budapest, Soroksári út 164

Nyitva tartás:

Hétfő – péntek: 08.00 – 16.00

Kérje termékismertető anyagunkat!