Lucart Professional termékek

A Lucart Professional a fenntartható, környezetbarát termékek és rendszerek széles választékát kínálja. Különböző megoldások a professzionális felhasználók valamennyi igényének kielégítésére, melynek egyetlen célja, hogy megbízhatóságot, teljesítményt és fenntarthatóságot garantálja.

lucart logo

A Sirenex által forgalmazott Lucart termékcsaládok

 • ECONATURAL – A fenntartható jövő
  Az EcoNatural termékpaletta alapanyaga az italos kartondobozokból kinyert cellulózrostok újrafelhasználásával létrehozott innovatív Fiberpack®. Kiváló minőségű és kivételes teljesítményű termékek széles skálája, amelyeket a fehérítetlen cellulózrostok felhasználásának köszönhetően világosbarna szín jellemez. Az összes EcoNatural termék EU Ecolabel és FSC® Recycled minősítéssel rendelkezik.
 • ECO – A természet tisztelete
  Az Eco termékcsalád termékei 100%-ban újrahasznosított és reciklált rostokból készülnek. Minden igényt kielégítő, a minőséget és a környezetbarát jelleget ötvöző termékek széles választéka.
 • STRONG – A tiszta cellulóz ereje
  A Strong sorozat minden terméke 100%-ban szűz cellulózrostokból készül. A megoldás, amely a kiemelkedő teljesítményt kiváló minőséggel ötvözi.
 • AIRTECH – A technológia ami a terméket szolgálja
  Az AirTech termékcsalád tagjai az exkluzív airlaid technológiával készülnek, amely a tiszta cellulózszálakat levegő segítségével alakítja papírszövetté. Ennek köszönhető a termékek rendkívüli nedvszívóképessége és szakítószilárdsága, ami páratlan teljesítményt eredményez.
 • SKYTECH – A kék ereje
  A SkyTech papírtörlők magas minőségű 100%-ban újrahasznosított alapanyagból készülnek. Az erős rostok kiváló szakítószilárdságot és nedvszívó képességet garantálnak.
 • EASY – Az alap termékvonal
  Az Easy alaptermékek 100%-ban újrahasznosított alapanyagból készülnek. Olyan kész komplett megoldás, amely tökéletes egyensúlyt teremt a minőség és a kiváló ár-érték arány között.
 • AQUASTREAM – A toalettpapír vízben néhány másodperc alatt szétoszlik, védve a dugulások ellen.
  A Lucart Professional szakértelmének köszönhetően megalkotta az AquaStream termékcsaládot. Egy új, garantáltan gyorsan szétoszló toalettpapír és kéztörlő család.
  Egy lépés előre a lényegi innováció felé.

1–25 termék, összesen 102 db